Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice"
"Investitii pentru viitorul dumneavoastra"
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro"
 
Destinarium - be everywhere
Caută

Moldova

Moldova este o regiune din nord-estul Romaniei, ce cuprinde judetele Botosani, Neamt, Vaslui, Bacau, Vrancea, Iasi, Galati. Moldova este si foarte cunoscuta datorita manastirilor si bisericilor deosebit de frumoase: Biserica Domneasca, Manastirile Neamt, Agapia, Cetatuia, Golia, Hadambu, Sf. Stefan cel Mare, Varatec, Mitropolia din Iasi, etc.Monumente istorice de vizitat in Moldova sunt: Cetatea Neamt (Targu Neamt), Palatul Cnejilor (Masivul Ceahlau), Cetatea medievala de la Gadinti - Roman. Cei care vor sa se trateze pot opta pentru statiunea statiunea Durau, Slanic Moldova. Desigur, sa nu uitam si de o minunatie naturala in inima Muntilor Ceahlau - Cascada Duruitoare.

Localități:

Botosani - cele mai căutate hoteluri:

Hotel Rapsodia****

Str. Cuza Voda, nr. 4

de la:

Bacau - cele mai căutate hoteluri:

EMD Tennis Academy Bacau****

B-dul Unirii, nr.43

de la:

Iasi - cele mai căutate hoteluri:

Hotel Ramada Iasi City Center***

Str. Grigore Ureche, nr. 27

de la:

Scheia - cele mai căutate hoteluri:

Complex Turistic Conacul Domnesc Suceava ***

Str.Agronomului nr.52

de la:

"destinarium.ro. Portal web pentru rezervari servicii de cazare in Romania"
Proiect cofinatat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro"

"Continutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României"