Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice"
"Investitii pentru viitorul dumneavoastra"
"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro"
 
Destinarium - be everywhere
Caută

Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului Destinarium.ro

Destinarium este o bază de date cu unități de cazare pusă în mod gratuit la dispoziția turiștilor.

Utilizatorii site-ului sunt turiștii și proprietarii de unități de cazare.


Datele publicate sunt oferite de fiecare deţinător al unităţii de cazare prezentate, pentru care acestea îşi asumă întreaga responsabilitate cu privire la conţinut şi acurateţe.

Destinarium.ro nu-şi asumă obligaţia de a verifica datele de contact, telefoanele, textul, serviciile sau ofertele afişate de fiecare unitate în parte, în cazul în care acestea s-au modificat şi destinarium.ro nu a fost anunţată.


Înregistrarea unităţilor de cazare:

Orice persoana, fizică sau juridică are dreptul de a se înregistra în baza de date a site-ului Destinarium.
Prin înregistrare întelegem că o persoană fizica sau juridică este de acord de bună voie să îşi introducă datele şi email-ul, date ce nu vor fi date publicităţii sau folosite în alte scopuri decât cu acordul expres al fiecărui client.

Persoanele înregistrare devin automat clienţi ai noştri, beneficiind de serviciile site-ului.

Fiecare client are dreptul la un singur cont, dar poate să administreze mai multe unităţi.


Relaţia cu proprietarii de unităţi de cazare este definită prin contractul încheiat cu acestia, inclusiv termeni si conditii.


Date personale colectate

Destinarium.ro colectează următoarele date personale: numele dvs., adresa, ţara, adresa de e-mail, numărul de telefon. Aceste informații sunt cerute pentru a procesa, rezerva și finaliza rezervarea dvs.

Destinarium.ro poate transfera datele dumneavoastra personale urmatoarelor terte parti:

- Unitatea de cazare pe care ati rezervat-o: În scopul finalizării rezervării dvs., vom divulga numele dvs., datele de contact unității de cazare relevante pentru care s-a făcut rezervarea. Vom oferi unității de cazare numai acele elemente care sunt cerute pentru a procesa rezervarea dvs.

- Autorități competente: Putem distribui și oferi datele dvs. personale și informații unui guvern sau unei autorități de investigare, dacă este cerut de lege, proces legal, investigare criminală, ordin al curții sau citație. Destinarium.ro poate dezvălui, de asemenea, datele dvs. personale dacă este strict necesar pentru prevenirea, detectarea și urmărirea unor acte criminale.


Control asupra datelor dvs. Personale

Dumneavoastră vedeti în permanență datele personale pe care le-ați stocat la noi prin simpla intrare in cont. Dacă datele dvs. personale sunt incorecte, atunci le puteti modifica. De asemenea, puteți cere site-ului Destinarium.ro să vă șteargă datele personale din baza sa de date, trimițându-ne un e-mail la adresa de e-mail info@destinarium.ro .


Toate datele transmise de dumneavoastra vor fi folosite conform prevederilor Legii nr. 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare. Conform acesteia, utilizatorul are dreptul de informare, de acces si de interventie asupra datelor comunicate.


Pret:

Toate preţurile pe site-ul Destinarium.ro sunt per cameră pentru întregul dvs. sejur şi sunt afişate incluzând TVA şi toate celelalte taxe (sub rezerva modificării unor asemenea taxe), cu excepţia cazului când se menţionează altfel pe site-ul nostru sau în e-mailul de confirmare.


Gratuit:

Serviciul nostru este gratuit. Spre deosebire de multe alte companii, noi nu solicităm plata pentru serviciul nostru sau orice alte onorarii (de rezervare) adăugate la preţul camerei. Veţi plăti sejurul dvs. direct la unitatea de cazare.


Anulare:

Efectuând o rezervare la o unitate de cazare, acceptaţi şi sunteţi de acord cu politica de anulare şi neprezentare relevantă a acelei unități de cazare şi cu orice termeni şi condiţii suplimentare (de livrare) a unității de cazare, care se pot aplica rezervării sau pe durata sejurului dvs., inclusiv pentru serviciile executate şi/sau produsele oferite de hotel (termenii şi condiţiile de livrare ale unei unități de cazare pot fi obţinute de la unitatea de cazare relevantă). Politica generală de anulare şi neprezentare a fiecărei unități de cazare este disponibilă pe site-ul nostru pe pagina de informaţii a unității de cazare, pe durata procedurii de rezervare şi în e-mailul de confirmare.

Dacă doriţi să revizuiţi, ajustaţi sau anulaţi rezervarea dvs., vă rugăm deschideţi e-mailul de confirmare şi să urmaţi instrucţiunile transmise prin acest e-mail.


Corespondenta:

Prin completarea unei rezervări sunteţi de acord să primiţi un e-mail care conține informații cu privire la destinația dvs., un e-mail care vă va fi trimis imediat după sejurul dvs. la hotel, prin care veţi fi invitat să completaţi formularul nostru de comentarii ale clientului. În afară de e-mailul care confirmă rezervarea, e-mailuri relevante cu privire la modificarea sau anularea rezervării, inclusiv e-mailuri de tip reminder în cazul în care nu aţi finalizat o rezervare şi e-mailuri pentru care aţi optat în mod activ, nu vă vom trimite (solicitat sau nesolicitat) notificări, e-mailuri sau corespondenţă, cu excepţia cazului în care sunteţi în mod specific de acord.


Informaţii, răspundere şi reclamaţii:

Informaţiile care sunt incluse în site trebuie să respecte formatul şi standardele prevăzute de Destinarium.ro . Unitatea de cazare este în orice moment, responsabila pentru informaţiile corecte şi actualizate, inclusiv de politicile de anulare şi neprezentare. Plângerile făcute de oaspeţii unităţii de cazare trebuie să fie analizate și soluționate de către unitatea de cazare, fără medierea de către Destinarium.ro.

Daca se consideră ca orice material pus la dispoziţie pe site, postat pe site de catre terţi sau utilizatori, violează drepturile de proprietate intelectuala sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea acestei situaţii folosindu-se datele de contact.


Absolvirea de raspundere

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu faptul ca utilizarea site-ului se face pe propria raspundere.


Pentru informaţii de contact accesaţi link-ul  contact

Vă mulţumim.

"destinarium.ro. Portal web pentru rezervari servicii de cazare in Romania"
Proiect cofinatat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

"Pentru informatii detaliate despre celelalte programe operationale cofinantate de Uniunea Europeana va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro"

"Continutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României"